İçeriğe geç

Asperox Beyaz Güç Ne Işe Yarar

Asperox beyaz sabun nerelerde kullanılır?

Merhaba, Ürün fayans, parke, ahşap, döşeme, laminat, parke ve seramik gibi her türlü sert yüzeyin temizliğinde kullanılabilir.

Asperox nerede kullanılmaz?

Ocak, davlumbaz ve fırın gibi yüzeylerde! Ocak, davlumbaz ve fırın gibi yüzeylerde!

Asperox sarı güçle nereler temizlenir?

Fırın, ocak, davlumbaz, aspiratör, musluk, lavabo, mutfak tezgahı, mutfak dolabı, mermer, fayans ve seramik yüzeyler, alüminyum, paslanmaz çelik, tencere ve tavalar, bahçe mobilyaları, PVC, motosiklet, bisiklet ve araba jantları gibi araçlarda üretilen petrol ve gaz, kirleri temizlemek için güvenle kullanılabilir.

Asperox beyaz ayakkabı temizlenir mi?

Ayakkabı temizliği: Ayakkabılarınızın taban ve yanlarına Asperox Yellow Power Ultra Yağ ve Kir Temizleyici’yi sıkarak, bir süre bekledikten sonra temiz ve kuru bir bezle silerek temiz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Asperox sarı güç beyaz çamaşırlarda kullanılır mı?

Ahşap yüzeyleri ve camları temizlemek için 1/3 oranında sulandırarak kullanabilirsiniz. Beyaz ve renkli keten, tül ve perdelerin yıkanmasında uygundur.

Asperox mavi güç neyi temizler?

Asperox Blue Power, kireç ve paslı yüzeyler için özel olarak tasarlanmış bir yüzey temizleme ürünüdür. Banyo yüzeylerinde (lavabolar, fayanslar ve seramikler, klozet, küvet, duş kabini, musluk, duş başlığı vb.), cam, plastik yüzeyler, krom yüzeyler ve paslanmaz çelik alaşımlarında etkilidir.

Asperox İsrail malı mı?

Ev temizlik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren yüzde 100 yerli sermayeli şirket Beyaz Kağıt’ın pazar lideri markası Asperox, “Sarı Güç” lansman kampanyasıyla dört ödüle layık görüldü.

Asperox ile çamaşır suyu karıştırılır mı?

Cam temizleyici, tuvalet temizleyici, bulaşık deterjanı gibi kimyasal temizlik ürünleri asla çamaşır suyu ile karıştırılmamalıdır. Bu karışımın ürettiği klor gazına en ufak bir maruziyet bile ciddi solunum ve göz sorunlarına yol açabilir.

Asperox hangi ülkenin malı?

Sparx Türkiye’nin %100 yerli bulaşık makinesi kapsülü üretimi Asperox tarafından yapılmaktadır. Projenin Önemi ve Beklentiler Bulaşık makinesi kapsülleri Türkiye’de üretilmeyen ve dünya çapında sınırlı sayıda üretilen bir üründür.

Asperox ile kapı silinir mi?

PVC yüzeyler için: Kirli PVC kapı, PVC pencere, PVC sandalye, PVC masa yüzeyine Asperox Yellow Power püskürtün, kısa bir süre bekleyin ve ardından nemli bir sünger veya bezle silin.

Asperox ile mutfak dolabı silinir mi?

Tezgahı dezenfekte etmek için dezenfektan sprey kullanabilirsiniz. Yüzeyleri silin: Mutfak dolapları, ocak ve fırın gibi yüzeyleri silmek önemlidir. Bu yüzeyleri sıcak su ve bulaşık deterjanı kullanarak bir bezle temizleyin. Yağlı lekeleri çıkarmak için Asperox Yellow Power Degreaser kullanın.

Asperox koltuk temizlenir mi?

Kanepe temizliği Kanepenizdeki lekeleri ve kirleri çıkarmak için sadece derinlemesine temizlemek yeterli değildir. Temizlenecek suya Asperox Yellow Power ekleyerek koltuklarınızı nemli bir bezle silebilir ve böylece etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz.

Sararmış beyaz ayakkabı nasıl beyazlatılır?

Sirke ve karbonat karışımı, temizleme ve ağartma özellikleriyle sararmış ayakkabı tabanlarını parlatmak için kullanılabilir. Bir kasede su, sirke ve karbonatı karıştırın ve bir macun yapın. Bu karışımı hafifçe sararmış bölgelere uygulayın ve birkaç dakika bekletin. Ardından ılık suyla durulayın.

Beyaz ayakkabı en iyi neyle temizlenir?

Ayakkabıları ılık suda seyreltilmiş bir diş fırçası ve karbonat kullanarak temizlemek mümkündür. Tek başına hiçbir etkisi olmayan karbonatla karıştırılmış sıvı çamaşır veya bulaşık deterjanı kullanarak etkili bir temizlik mümkündür. Aynı işlem sirke ve karbonatı karıştırarak da kolayca yapılabilir.

Asperox ile duvar silinir mi?

Neyse ki, Asperox çok amaçlı temizleyiciler bu sorunu çözmek için harika bir seçenektir. Bu ürünler birçok yüzeyde etkili ve güvenli bir şekilde kullanılabilir ve duvarlardaki lekeleri kolayca çıkarabilir ve evin genel temizliğine yardımcı olabilir.

Sıvı beyaz sabun nerelerde kullanılır?

Bu solüsyon; Mutfak tezgahı, zemin ve banyo fayansları gibi yüzeylerde güvenle kullanılabilir. Sıvı beyaz sabun yıkamada da kullanılabilir. Özellikle hassas ciltler için uygun olan bu doğal sabun çamaşırları nazikçe temizler ve yumuşak bir his bırakır.

Asperox ile duvar silinir mi?

Neyse ki, Asperox çok amaçlı temizleyiciler bu sorunu çözmek için harika bir seçenektir. Bu ürünler birçok yüzeyde etkili ve güvenli bir şekilde kullanılabilir ve duvarlardaki lekeleri kolayca çıkarabilir ve evin genel temizliğine yardımcı olabilir.

Asperox ile koltuk silinir mi?

Koltuklarınızdaki lekeleri ve kirleri temizlemek için sadece elektrikli süpürgeyle temizlemek yeterli değildir; derinlemesine bir temizlik gerekir. Temizlenecek suya Asperox Yellow Power ekleyerek koltuklarınızı nemli bir bezle silebilir ve böylece etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz.

Asperox ile araba temizlenir mi?

Uzun yolculuklarda oluşan lekelere karşı araç temizliğinde en büyük yardımcınız Asperox Yellow Power olmaya hazır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Erotik Masaj Yapan Escort